Zo kan het ook

Je probeert voor zo’n blog natuurlijk zoveel mogelijk nieuwe dingen uit. En ik moet zeggen dat ik vaak toch al de neiging heb om steeds nieuwe dingen te proberen, in plaats van terug te vallen op oude bekenden. Een uitzondering hierop is de paella, die ik door de jaren heen steeds verbeterd heb en die zo goed is dat hij vaak op het menu terug komt. Het is mijn signature dish geworden, en nee, dat recept ga ik niet delen..

Maar een paar maanden geleden had ik een broodje gemaakt met kip, pruimen en saffraanmayonaise dat ik de paaspita noemde. Het recept kwam, via de nrcnext van Mohammed El-Harouchi, de onnavolgbare chef van het restaurant Solo in Gorichem. De saffraanmayo met gember en korianderzaad was zo lekker (vooral de volgende dag!), dat het zonde zou zijn om het bij het broodje te laten. Zoals ook door Roos Ouwehand in de nrcnext gesuggereerd werd maakte ik een salade van de ingrediënten. Ik probeer aan m’n presentatie te werken, dus heb de boel een beetje opgepimpt (lees: kontjes van amandelen gehakt zodat ze blijven staan), en dat zag er zo uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s