Bruidstaart voor Lisa & Tijmen

bruidstaart
Eerder dit jaar trouwden Lisa en Tijmen met elkaar. Ik mocht de bruidstaart maken in de stijl van hun bruiloft; The Great Gatsby. Het werd een Art Deco taart, van chocolade/bourbon-vanillecake met vlokjes zeezout, gevuld met een botercrème met passievrucht, bedekt met wit, zwart en goud fondant. Het fruit bovenop was bespoten met eetbare goudspray. Zenuwslopend natuurlijk, zo’n taart maken (en vervoeren!), maar heel mooi en bijzonder om zo bij te dragen aan een geweldig feest!!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Foto’s door Dare Fotografie, Sylvia Fransen, en Joyce

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s