Bruidstaart voor Geert & Marianne

Het is een tijdje stil geweest, maar dat wil niet zeggen dat we hebben stilgezeten bij The Fat Judge. Ik heb inmiddels een nieuw huis en, na een fikse verbouwing, nu ook echt een droomkeuken. Nu gaan we dus echt pas los!!! Maar voor ik weer recepten het web op gooi, eerst nog even een paar plaatjes van een heel fijn projectje. Toen mijn goede vrienden Marianne en Geert gingen trouwen vorige maand, had ik de enorme eer om de taart te maken. We zijn voor een klassieke taart gegaan, met bloemetjes en bijtjes, van chocola met frambozen-limoenvulling. Ik zal niet ontkennen dat ik flink zenuwachtig was toen ik – in het Kurhaus ook nog! – de taart aan het stapelen was. Gelukkig viel de taart enorm in de smaak. En voor het bruidspaar was ook een hapje bewaard…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s