Nieuw project: Vlierbloesembubbels

Er staat weer een nieuw zelfmaakproject op de projectenpagina van dit blog: vlierbloesembubbels! In de immer terugkerende categorie ‘waarom makkelijk doen, als het ook moeilijk kan’, is The Fat Judge dit keer aan de drank gegaan. Zonder alcohol, dat dan weer wel, maar dat was NIET de bedoeling. Ook zin om je eigen vlierbloesembubbels te maken, dat is te laat. Er is geen bloesem meer te zien. Wil je alvast goed voorbereid zijn op de bloeiperiode van de vlier volgend jaar (mei-juni), lees dan hier hoe het (niet) moet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s