And the winner is…

Nou, dat was niet gemakkelijk! Zoveel inzendingen die er goed uitzien, weet dan maar iets te kiezen! Zelfs voor een ‘judge’ (wat ik natuurlijk helemaal niet echt ben) is dat een moeilijke opgave…

Desalniettemin ben ik tot het volgende oordeel gekomen:

In overweging nemende dat een ieder die zich aan dit zogenaamde ‘foodblogevent’ heeft verbonden, een zodanige inspanning heeft geleverd dat men wel van een doorslaand succes mag spreken, en daarbij meewegende dat het met name de vrijgevigheid is die u allen tentoongespreid heeft die u siert, doch dat ik nochtans mijn oordeel zal baseren op originaliteit, eigen smaak en volslagen willekeur, zodoende ik in mijn hoedanigheid van host van het ‘foodblogevent’ december de Orangettes door Didi, van Bijzonder Spaans, uitroep tot beste inzending van deze editie en daarmee het spreekwoordelijke stokje aan haar doorgeef.

Zo luidt mijn vonnis en daar moet u het mee doen.

2 Reacties op “And the winner is…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s