Foodblogevent december 2011

Vorige maand deed ik voor het eerst mee met het Foodblogevent, georganiseerd door Kralings KRoken. ‘Toen er nog geen koelkast was’ bleek een prima inspiratiebron voor goed en duurzaam eten. Deze maand mag ik het event organiseren. Dat betekent dat ik de komende maand recepten ga verzamelen van andere bloggers die passen in het thema dat ik zelf mag verzinnen. Heel erg leuk natuurlijk. Voor mij vooral omdat het december is, toch de meest foodie maand van het jaar! Ik was sowieso van plan om deze maand het blog vol te knallen met kerstrecepten, dat komt wel goed. Maar waar ik benieuwd naar ben is waar andere bloggers hun vrienden en familie mee verblijden.

Het thema voor het Fooblogevent december 2011 is daarom……. *drumroll*

CULINAIRE CADEAUTJES

Zelfgekookt, zelfgebakken, zelfgedraaid, zelfingemaakt, zelfgebrouwd of wat je zelf ook maar kunt verzinnen, als je het maar cadeau kan geven. Ik maak zelf in ieder geval mijn (of, om precies te zijn, Nigella’s) ‘koekjes voor in de boom’. Mijn boom staat al klaar, dus dat recept volgt binnenkort. Moet ik er dit keer natuurlijk wel voor zorgen dat er genoeg over blijft om weg te geven. Hoewel, een cadeautje voor jezelf telt ook best! Voor wie nog niet weet wat te maken, misschien zelfs nog snel even voor Sinterklaas, en op zoek is naar inspiratie, op het BBC Food blog staan veel ideeën en leuke cadeaulabels!

Heb je een recept waar je anderen mee blij gaat maken, zet het op je blog en zet de link in een comment onderaan deze pagina. Wel zorgen dat het verrassing blijft natuurlijk!! Insturen kan tot en met 29 december. Aan het einde van de maand zorg ik dan voor een round-up van alle inzendingen. Als je geen blog hebt kun je ook meedoen, vul dan bij de comment je emailadres in, dan stuur ik je daar een mailtje over.

Veel plezier!!!

27 Reacties op “Foodblogevent december 2011

  1. Ik ben altijd al een beetje traag geweest! Je zit nog niet ‘in mijn systeem’ zeg maar. 🙂
    Wat een leuk onderwerp!
    Ik weet al wat, net gisteren gemaakt. Nu alleen nog het recept schrijven en foto’s maken.

  2. Pingback: Going nuts: in honing geroosterde pecannoten met rozemarijn » Nullam Microwaveum·

  3. Pingback: Bijzonder Spaans » Blog Archive » Foodblog Event januari 2012·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s